Alphen aan den Rijn|

Naar aanleiding van de verschenen artikelen in het Algemeen Dagblad (AD) van 11 januari 2020 is de kwestie rondom de neveninkomsten van burgemeester Liesbeth Spies opnieuw onder de aandacht van de VVD-fractie gebracht.

Door een aantal partijen is verzocht een tweede extra raadsvergadering te houden. De aangedragen informatie in het AD-artikel betreft, ten opzichte van het artikel dat eerder in november 2019 verscheen, geen nieuwe feiten en omstandigheden die volgens ons een tweede extra raadsvergadering rechtvaardigen. En daarom zal de VVD het verzoek van de extra raadsvergadering niet steunen. De VVD is wel voor het bespreken in het openbaar van zaken die het gemeentebestuur raken. Het is belangrijk dat inwoners van onze gemeente kunnen rekenen op een open en transparant bestuur.

De VVD wil hierbij nog eens benadrukken dat wij het ambt van burgemeester van grote waarde vinden voor onze gemeente. Wij hechten eraan zorgvuldig met dit ambt om te gaan, alsook met de belangen van onze inwoners.

Comments are closed.

Close Search Window