Geen categorie|

Alphen aan den Rijn- De leden van het lokale netwerk VVD Rijn en Veenstreek hebben Anouk Noordermeer (Alphen aan den Rijn) Tom de Kleer (Nieuwkoop) en Peter van Dijk (Kaag en Braassem) gekozen als lijstrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Anouk Noordermeer en Tom de Kleer waren in 2018 ook al lijstrekkers voor de partij.

Anouk Noordermeer is sinds de verkiezingen van 2018 fractievoorzitter van de VVD-fractie in Alphen aan den Rijn. Haar enthousiasme en overtuigingskracht hebben ervoor gezorgd dat de VVD ook als oppositiepartij veel heeft kunnen bewerkstelligen in het belang van de inwoners en ondernemers. De VVD heeft momenteel zes zetels.

Ook Tom de Kleer heeft als fractievoorzitter in Nieuwkoop de afgelopen jaren het liberale geluid laten horen vanuit de oppositie. In een recente video gaf hij aan goede hoop te hebben om met de VVD Nieuwkoop de aankomende verkiezingen te gaan winnen, momenteel heeft de VVD vier zetels in de raad.

Peter van Dijk nam in maart 2020 als fractievoorzitter het stokje over van Jan van der Geest. in Kaag en Braassem maakt de VVD ( met wethouder Yvonne Peters) onderdeel uit van het college. De fractie heeft de afgelopen jaren in en buiten de raadszaal een duidelijk VVD geluid laten horen en daarmee op veel onderwerpen mooie resultaten geboekt. De VVD Kaag en Braassem heeft twee zetels.

Comments are closed.

Close Search Window