Nieuwkoop|

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen gaan 13 kandidaat-raadsleden van de VVD Nieuwkoop op 5 maart hardlopend alle dorpen van de gemeente langs. De route is bijna 55 kilometer lang en de kandidaten zullen elkaar in estafettevorm afwisselen. Aankomende zaterdagochtend om 9:00 start lijsttrekker Tom de Kleer vanaf het gemeentehuis in Nieuwveen, en zet hij koers richting Noordeinde. Vervolgens zullen de andere kandidaten in koppels het stokje overnemen, en dorp voor dorp passeren. De VVD Nieuwkoop wil op deze manier haar ambitie, om iedereen aan het bewegen te krijgen en inwoners in de dorpen met sport te verbinden, kracht bijzetten.

Op centrale locaties in de dorpen zal een deel van de andere kandidaten van de lijst stoppen om met inwoners en ondernemers het gesprek aan te gaan over Nieuwkoop. De VVD zal op deze locaties met vlaggen zichtbaar zijn. Lijstrekker De Kleer blikt vooruit: “Vooralsnog lijkt het uitstekend hardloopweer te worden zaterdag. Ons team kijkt uit naar de tocht! Iedere partij in Nieuwkoop kan wel zeggen dat ze de “sportiefste partij” van Nieuwkoop zijn. Nou. Wij brengen het op deze manier in de praktijk. De campagnetijd laat z’n sporen na, maar dit gaan we redden.”

De VVD Nieuwkoop-kandidaten aanmoedigen en op de centrale locaties in gesprek gaan over Nieuwkoop? De VVD staat op de volgende tijdstippen op onderstaande locaties:

Zevenhoven – COOP: 9:10 – 9:30
Nieuwkoop – Regthuysplein: 9:40 – 10:10
Noorden – COOP: 10:15 – 10:30
Woerdense Verlaat – basischool De Meent: 10:35 – 10:50
De Meije – Pietje Potlood: 11:45 – 11:55
Ter Aar – Lindeplein: 12:30 – 13:10
Langeraar – De Strooplikker: 13:15 – 13:40
Vrouwenakker – Christa Snoek: 14:10 – 14:35
Nieuwveen –  COOP: 14:45 – 15:15 (finish)

NOOT: de campagnebus van de VVD Nieuwkoop zal op bovenstaande locaties iets eerder aanwezig zijn dan dat de lopers daar voorbijkomen. Wilt u de lopers opwachten en in gesprek gaan over de dorpen? Wees dan op tijd! Aangezien het tempo van de lopers vanzelfsprekend afhankelijk zal zijn van de omstandigheden, zal de VVD via haar verhaal op Instagram en Facebook de meest actuele verwachte doorkomsttijden doorgeven.

Comments are closed.

Close Search Window