Anouk Noordermeer

Alphen aan den Rijn 


Wethouder

Voor mij is de VVD al sinds 2006 dé partij waar ik mij aan wil verbinden. De liberale waarden en beginselen zijn voor mij gewoon. Ik ben 38 jaar, moeder van drie kinderen en liefdevol getrouwd met Vincent. Ik heb een eigen bedrijf en ik ben politiek actief. Zelf verantwoordelijkheid nemen, keuzes maken en bij moeilijkheden het eerst zelf en samen met de mensen om je heen proberen op te lossen vind ik belangrijk. Ook heb ik geleerd dat als je ergens voor staat, je verantwoordelijkheid moet durven nemen door anderen mee te nemen in deze manier van omgaan met elkaar in onze gemeente. Ik zie dit als uitdaging.

Politiek wordt ook wel uitgelegd als; “wie krijgt wat, wanneer en hoe”.  Zeker nu gemeenten er steeds meer taken en verantwoordelijkheden bij hebben gekregen, op heel belangrijke dossiers zoals de voorzieningen in de zorg, de zorg voor onze jeugd en de zorg voor onze ouderen, is het van groot belang dat wij meedoen in Alphen om te zorgen voor sociale rechtvaardigheid vanuit de eigen regie.  

Daarnaast heeft het onderwerp veiligheid bij mij prioriteit. Van veiligheid heb je nooit genoeg, is ons uitgangspunt.  Het is ontzettend belangrijk dat wij ons veilig mogen voelen in onze mooie gemeente. Ik wil samen met de inwoners verder op weg naar een nog meer verdraagzame Alphense samenleving waar het fijn en veilig wonen, werken, opgroeien en leven is. 

Een gemeente met vele prachtige kernen, midden in het groene hart van Nederland, die laat zien dat er ontzettend veel te doen is, waar inwoners het met elkaar goed hebben, waar het fijn werken en ondernemen is en waar wij ook onze ogen niet sluiten voor dat wat nog niet goed gaat. 

De VVD is een partij van positieve doeners met een gezonde dosis realiteitszin, humor en doorzettingsvermogen.  Ik herken mij hierin en ik wil mijn kennis en ervaring inzetten voor de VVD in de gemeenteraad om ons liberale geluid te laten horen. 

Een stem voor mij is een stem voor verjonging, vernieuwing en een duidelijk liberaal verhaal in de gemeente Alphen. Ik wil keihard werken om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan een liberale coöperatieve Alphense samenleving.Ik ga dit doen mét de Alphenaren; dichtbij in de wijken & de dorpen, daar waar het gebeurt.  Samen met elkaar, doen!

Comments are closed.

Close Search Window